IBF2018-11-06T22:37:11+00:00

IBF

De Biodanza® Scholen hebben een licentie en richtlijnen van het IBF gekregen.

Lees meer over het IBF

International Biocentric Foundation (I.B.F)
De Biodanza opleiding Rolando Toro Systeem® is een beroepsopleiding tot Biodanza docent volgens de richtlijnen van de International Biocentric Foundation (IBF). De IBF wordt vertegenwoordigd door een groep didactische docenten, die instaan voor de consistentie van alle Biodanza scholen over de hele wereld en de kwaliteit van alle aspecten van de opleiding, inclusief alle theorie, methodologie, de officiële oefeningen en muziek van Biodanza.

De IBF geeft licenties aan scholen en streeft ernaar het Biodanza systeem te beschermen door het functioneren van de Biodanza® Scholen wereldwijd te coördineren. Via de licentie en haar richtlijnen streeft de IBF ernaar theorie, methode en criteria voor beoefening van Biodanza wereldwijd hetzelfde te laten zijn en blijven.

De IBF is eveneens de verstrekker van de diploma’s aan afgestudeerden en verzorgt de didactische training aan docenten. Het lesgeven aan scholen, de supervisie verzorgen van studenten en de directie voeren van scholen is voorbehouden aan de didactische docent. Klik hier voor de didactische docenten die werkzaam zijn in Nederland en een didactische bevoegdheid hebben conform opgave en door training van het IBF.